Schade melden

Direct online melden!

Direct contact

0344 – 602 751

Uw polissen

Direct online inzicht!

Schade melden

Direct online melden!

Direct contact

0344 – 602 751

Uw Polissen

Direct online inzicht!

Werken bij de Geus

Sta jij in de startblokken voor een carrière als Binnendienst Adviseur en heb jij de drive om je te ontwikkelen tot een professional? En wil jij graag werken bij een servicegerichte organisatie waar kwaliteit, vertrouwen en persoonlijke aandacht centraal staan? Dan hebben we voor jou een mooie uitdaging!

Organisatie

We zijn op zoek naar een Binnendienst Adviseur Verzekeringen. Al jaren zijn wij een begrip in de regio als het gaat om verzekeringen, hypotheken en financieringen. Met een breed scala aan producten en diensten voorzien wij particuliere en zakelijke klanten van een totaal advies op maat. Kwaliteit, vertrouwen en persoonlijke aandacht staan centraal. We werken met een hecht team van 12 medewerkers, die iedere dag met plezier en passie hun werk doen. En dat voel je!

Cultuur

Ten midden van een agrarische omgeving aan de rand van een klein industrieterrein in Lienden staat ons moderne, sfeervolle kantoorpand. Bij binnenkomst wordt je direct vriendelijk ontvangen door één van de medewerkers. Om je heen zie je dat er hard gewerkt wordt. Je voelt dat onze medewerkers passie voor het vak hebben en het werk serieus nemen. Er hangt een werksfeer, waarin iedereen de ruimte
krijgt om rustig met het werk bezig te zijn en medewerkers elkaar uitdagen, aansporen en helpen. Er is van alles mogelijk als je niet bang bent om je te laten zien en horen. Er is dan ook veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen wordt gestimuleerd en gefaciliteerd. Het is een bedrijfscultuur, waarin de directie volop meedraait in de operatie en de deur altijd open staat voor ideeën en eigen inbreng. Hier worden dan ook interne sessies voor georganiseerd, waarin iedereen zijn of haar mening, idee en visie kan delen. Want samen maak je het verschil!

Functie

Als Junior Binnendienst Adviseur sta jij particuliere klanten te woord met al hun vragen op het gebied van verzekeringen. Je wordt opgenomen in een ervaren team van collega’s, waarin je de ruimte krijgt om te werken aan je ontwikkeling tot ervaren adviseur op de binnendienst. Er wordt van je verwacht dat je direct gaat meedraaien op de binnendienst voor particuliere klanten, maar natuurlijk is er ruimte om dit takenpakket uit te breiden. Hierbij kun je denken aan een uitbreiding in taken op het gebied van uitvaarverzekeringen, levensverzekeringen en/of verzekeringen voor zakelijke klanten. Afhankelijk van jouw opgedane kennis, ervaring en de voortgang van je ontwikkeling zal hier in overleg met jou een plan voor gemaakt worden. Als je start als Junior Binnendienst Adviseur staat relatiebeheer centraal in jouw takenpakket. Je onderhoudt dan ook goede contacten met particuliere klanten en maatschappijen en leert hoe jij als adviseur het verschil kunt maken. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met een gezellig team vol gedreven collega’s! Natuurlijk verwachten we ook dat je commerciële kansen weet te signaleren en benutten vanuit nieuwsgierigheid en enthousiasme. Daar hoort bij dat je het leuk vind om je vast te bijten in een nieuw product en daar alles over uitzoekt voor je collega’s en klanten. Naast je vaste taken op de binnendienst ondersteun je ook je collega’s van de buitendienst. Je draagt zorg voor het opvolgen van acties die voortkomen uit klantbezoeken en afspraken. Kortom, een zeer uitgebreid takenpakket waarin veel ruimte is voor ontwikkeling en groei! Je komt te werken in een hecht team van ervaren collega’s die ook werkzaam zijn als binnendienst adviseur. Samen werken jullie aan de ultieme klantbeleving! Dagelijks werken jullie nauw samen met collega’s van de backoffice, collega’s van de schade afdeling en natuurlijk de buitendienst adviseurs en directie. Een mooi team dus!

Functie eisen

Graag zouden we een collega aan het team toevoegen die al enige ervaring heeft als binnendienst medewerker op het gebied van particuliere schadeverzekeringen bij een soortgelijke organisatie. Om direct aan de slag te kunnen gaan is het belangrijk dat je tenminste in het bezit bent van een WFT basis en WFT schade particulier. Als je daarnaast ook in het bezit bent van een WFT zakelijk dan maakt dat het plaatje helemaal compleet natuurlijk! Mocht je deze nog niet hebben behaald, dan wordt dit voor je gefaciliteerd als je in dienst gaat, zodat je snel up en running bent in het team. Als binnendienst adviseur wordt er van alle kanten beroep op je gedaan en daarom moet je wel tegen hectiek en een stootje kunnen. Het is namelijk erg druk op de afdeling en daarom is er ruimte om het team uit te breiden en zijn we op zoek naar iemand die tenminste voor 32 uur per week beschikbaar is. Onze klantenportefeuille bestaat grotendeels uit klanten in de omgeving en daarom geven we de voorkeur aan iemand die affiniteit heeft met de regio. We zijn op zoek naar een sterke persoonlijkheid met passie voor het vak.

We zoeken iemand die de frisse wind gaat zijn in het team en gedreven is om zich snel te ontwikkelen tot een professional. Dus ben jij gedreven, leergierig en houd je van hard werken? En ben jij op zoek naar een werkgever waar veel ruimte is voor groei en ontwikkeling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Arbeidsvoorwaarden

Natuurlijk kun je rekenen op een marktconform salaris wat past bij jouw werkervaring en opleidingsachtergrond. Daarnaast bieden we interessante personeelsvoordelen en kun je rekenen op een werkgever die investeert in jouw carrière. Ben je dus nog niet in het bezit van alle gevraagde WFT’s? Geen probleem, dit faciliteren wij graag voor je! De procedure voor deze functie bestaat uit een intake met Personato en daarna twee sollicitatiegesprekken bij ons in Lienden.

Heb jij ervaring als Binnendienst Adviseur Verzekeringen en ben jij toe aan de volgende stap? En wil jij graag werken bij een servicegerichte organisatie waar kwaliteit, vertrouwen en persoonlijke aandacht centraal staan? Dan hebben we voor jou een mooie uitdaging!

Organisatie

We zijn op zoek naar een Binnendienst Adviseur Verzekeringen. Al jaren zijn wij een begrip in de regio als het gaat om verzekeringen, hypotheken en financieringen. Met een breed scala aan producten en diensten voorzien wij particuliere en zakelijke klanten van een totaal advies op maat. Kwaliteit, vertrouwen en persoonlijke aandacht staan centraal. We werken met een hecht team van 12 medewerkers, die iedere dag met plezier en passie hun werk doen. En dat voel je!

Cultuur

Ten midden van een agrarische omgeving aan de rand van een klein industrieterrein in Lienden staat ons moderne, sfeervolle kantoorpand. Bij binnenkomst wordt je direct vriendelijk ontvangen door één van de medewerkers. Om je heen zie je dat er hard gewerkt wordt. Je voelt dat onze medewerkers passie voor het vak hebben en het werk serieus nemen. Er hangt een werksfeer, waarin iedereen de ruimte krijgt om rustig met het werk bezig te zijn en we elkaar uitdagen, aansporen en helpen. Er is van alles mogelijk als je niet bang bent om je te laten zien en horen. Er is dan ook veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen wordt gestimuleerd en gefaciliteerd. Het is een bedrijfscultuur, waarin de directie volop meedraait in de operatie en de deur altijd open staat voor ideeën en eigen inbreng. Hier worden dan ook interne sessies voor georganiseerd, waarin iedereen zijn of haar mening, idee en visie kan delen. Want samen maak je het verschil!

Functie

Als Binnendienst Adviseur Verzekeringen sta jij particuliere en zakelijke klanten te woord met al hun vragen op het gebied van verzekeringen en hypotheken. Relatiebeheer staat centraal in jouw takenpakket. Je onderhoudt dan ook goede contacten met klanten en maatschappijen en weet hoe jij als adviseur het verschil kunt maken. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met een gezellig team vol gedreven collega’s! Natuurlijk verwachten we ook dat je commerciële kansen weet te signaleren en benutten vanuit nieuwsgierigheid en enthousiasme. Uiteraard hoort daar ook bij dat je het leuk vind om je vast te bijten in een nieuw product en daar alles over uitzoekt voor je collega’s en klanten. Daarnaast ben je ook de rechterhand van je collega in de buitendienst en ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van acties die voortkomen uit klantbezoeken. Kortom, een zeer uitgebreid takenpakket waar je lekker los in kunt gaan! Je komt te werken in een gezellig, hecht team van 4 collega’s die ook werkzaam zijn als binnendienst adviseur. Samen werken jullie aan de ultieme klantbeleving! Dagelijks werken jullie nauw samen met 4 collega’s van de backoffice, 2 collega’s van de schade afdeling en natuurlijk de buitendienst adviseurs en directie. Een mooi team dus!

Functie eisen

Graag zouden we een collega aan het team toevoegen die ervaring heeft als binnendienst adviseur op het gebied van zakelijke schadeverzekeringen bij een soortgelijke organisatie. Om direct aan de slag te gaan is het belangrijk dat je tenminste in het bezit bent van een WFT basis, WFT schade particulier en WFT schade zakelijk. Als je daarnaast ook in het bezit bent van een WFT vermogen en/of WFT inkomen dan maakt dat het plaatje helemaal compleet natuurlijk! Mocht je deze nog niet hebben behaald, dan wordt dit voor je gefaciliteerd als je in dienst gaat. Als binnendienst adviseur wordt er van alle kanten beroep op je gedaan en daarom moet je wel tegen hectiek en een stootje kunnen. Het is namelijk erg druk op de afdeling en daarom is er ruimte om het team uit te breiden en zijn we op zoek naar iemand die tenminste voor 32 uur per week beschikbaar is. Je klantenportefeuille bestaat grotendeels uit klanten in de omgeving en daarom geven we de voorkeur aan iemand die affiniteit heeft met de regio. We zijn op zoek naar een sterke persoonlijkheid met passie voor het vak. We zoeken iemand die de frisse wind gaat zijn in het team en niet bang is om de leiding te pakken. Dus ben jij die kartrekker die dit gezellige, hechte team komt ondersteunen en alle neuzen dezelfde kant op krijgt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Arbeidsvoorwaarden

Natuurlijk kun je rekenen op een marktconform salaris wat past bij jouw werkervaring en opleidingsachtergrond. Daarnaast bieden we interessante personeelsvoordelen en kun je rekenen op een werkgever die investeert in jouw carrière. Heb je de ambitie om bepaalde vakgerelateerde diploma’s te behalen? Geen probleem, dit faciliteren wij graag voor je! De procedure voor deze functie bestaat uit een intake met Personato en daarna twee sollicitatiegesprekken bij ons in Lienden.

Solliciteren?

Herken jij jezelf in een van deze profielen? Stuur dan jouw motivatie en CV naar k.claassen@degeusadvies.nl of gebruik onderstaand formulier.

Eens praten?

Wees welkom, loop binnen. Of bel voor een adviesgesprek met een deskundig adviseur. Afspreken kan op kantoor, maar ook bij u thuis!

Ja graag