Hypotheken

Een lang gekoesterde droom gaat in vervulling, een nieuw huis, verbouwen, een 2e huis of gebruik maken van eventuele overwaarde. De financiële consequenties kunnen echter groot zijn. Allemaal redenen om eens contact met ons op te nemen. Hypotheek advies is een zaak van maatwerk. Door de specialistische kennis van onze hypotheekadviseurs kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Iedere relatie krijgt van ons een hypotheek advies dat aansluit bij zijn of haar persoonlijke situatie.

Bij ons kantoor zijn meerdere Erkend Hypotheek Adviseurs en Erkend Hypothecair Planners in dienst. Hierdoor bent u verzekerd van een gedegen hypotheekadvies. Onze hypotheek adviseurs gaan elk jaar terug naar de schoolbanken om hun vakkennis op het gebied van hypotheken en belastingregels op peil te houden.

Wij werken met meerdere geldverstrekkers. Hierdoor kunnen wij alle producten die op de Nederlandse hypotheekmarkt beschikbaar zijn aanbieden. Met deze geldverstrekkers hebben wij speciale afspraken gemaakt. Op deze manier kunnen wij u alle hypotheekvormen aanbieden tegen een sterk concurrerend (rente)tarief.