DigiTaleNT kiest voor Adviesbureau De Geus

DigiTaleNT kiest voor Adviesbureau De Geus

Een jaar geleden maakten wij kennis met Maarten van Dijk.

Nadat zijn oude tussenpersoon gestopt was, zijn enkele verzekeringen bij ons ondergebracht.
Op ons aanbod om ook de overige verzekeringen tegen het licht te houden, werd door de klant positief gereageerd.

Middels een grondige inventarisatie zijn we gaan kijken naar de risico’s van het bedrijf en de ondernemer in privé. Wat opviel, was dat nu alle verzekeringen via diverse intermediairs waren geregeld. Een duidelijk overzicht was er niet. Daar waar nodig hebben we verzekeringen geactualiseerd en samengebracht in een pakket. Naast een praktisch voordeel, leverde dit ook
een financieel voordeel op voor de klant. Ook voor een pensioenanalyse was Van Dijk bij ons aan het juiste adres. Middels een passende oplossing hebben we de opbouw voor hem geoptimaliseerd.  


DigiTaleNT is een ICT consultancy bedrijf.
Maarten van Dijk is als freelancer gespecialiseerd in kantoorautomatisering met als specialiteit Microsoft, Citrix en VMware. Naast certificering en diverse partnerschappen heeft hij veel kennis en ervaring op het gebied van virtualisatie en data storage (SAN) oplossingen.

Maarten van Dijk:

"Ik vertrouw de Geus al mijn assurantie vragen toe. Zowel privé- als zakelijk. Dit is niet vanwege de twee blauwe "ogen" in het logo van de Geus maar door het ervaren van hun gedreven werkwijze en no-nonsense aanpak. Waar het volgens mij om draait in het leven is niet zozeer om wat je hebt maar om wat je doet. Deze zaken zijn lastig te verzekeren maar een goede verzekering geeft wel een veilig en stabiel vertrekpunt. Los van het gemak om alle assurantieproducten gecentraliseerd ondergebracht te hebben levert het mij ook financieel voordeel op"