Advies met een eigen gezicht

De huidige ontwikkelingen gaan razendsnel, wet- en regelgeving verandert jaarlijks en uit onderzoek blijkt dat de consument de verzekeringsmarkt als steeds ondoorzichtiger ervaart. De veelheid aan informatie door verzekeraars en het aanbod via het internet maakt een goede keuze niet eenvoudiger.

In tegenstelling tot veel aanbieders richten wij ons niet op het aanbieden van enkelvoudige producten maar op het totale pakket en een vertrouwensrelatie met onze klant. Wij doen niets liever dan u een helder beeld geven van wat voor ú het beste advies is. Persoonlijke aandacht, vergaande service en kwaliteit zijn onderdeel van onze filosofie.

Onze goed opgeleide en pro-actieve medewerkers staan te allen tijde voor u klaar om u te voorzien van een op uw persoonlijke situatie toegesneden advies. Daarbij kunt u altijd op ons rekenen. Of het nu gaat om verzekeringen, hypotheken of financieringen, u bent altijd verzekerd van het beste.

Keurmerkkantoor
Assurantie- en Adviesbureau de Geus beschikt over het keurmerk Financiële Dienstverlening. 

Het Keurmerk Financiële Dienstverlening is het bewijs van de kwaliteit van een financieel dienstverlener. Het betekent dat het kantoor aan hoge eisen voldoet. Hogere eisen dan de wet op het financieel toezicht verplicht, vooral op het gebied van deskundigheid en klanttevredenheid.

Het Keurmerk Financiële Dienstverlening is het enige keurmerk waarbij de Keurmerkhouders regelmatig door een onafhankelijke stichting worden gecontroleerd. Zo weet u zeker dat dat u te maken heeft met een goede en betrouwbare adviseur, die u kan adviseren over de producten van meerdere aanbieders.

U kunt ons op veel manieren bereiken:

Telefoon: 0344 – 60 27 51
Fax: 0344 – 60 35 12
E-mail: info@degeusadvies.nl

In geval van nood zijn wij buiten kantoortijden bereikbaar via telefoonnummer 0344-60 27 51. 

Natuurlijk kunt u ons ook op ons kantoor bezoeken. Op werkdagen zijn de openingstijden van 08:30 tot 17:00 uur. Eventueel kunt u met ons ook een afspraak buiten kantoortijden maken.